Sari draperen

• Wil jij ook de elegantie van de sari ervaren?
• Wil je de statige uitstraling, die je altijd al had willen ervaren, nu echt laten gebeuren?
Leer dan de sari met zelfvertrouwen te dragen en te draperen…en dat slechts in enkele uren!

De sari, een chique en prachtig bewerkte lap stof van tussen de 7 en 10 meter, is een zeer elegante klederdracht afkomstig uit het oude India. Deze klederdracht is intussen internationaal geliefd en heel uniek voor elke gelegenheid: een gala avond, een huwelijksfeest, een jubileum feest, een receptie, een religieuze bijeenkomst. Wil je naar een ochtend, middag of avond bijeenkomst en er uniek uitzien? Kies dan voor de sari. De keuze is groot.
Veel vrouwen trouwen graag in een sari. Meestal oogverblindend mooi bewerkt met veel bling-bling (zelfs met Swarovski).

De docente van Yogapraktijk Swarda is een gediplomeerde sari expert, die jou graag de fijne kneepjes van verschillende drapeer technieken leert.

Tijdens deze workshop leer je om zelfstandig een sari te draperen en krijg je minstens 2 drapeer technieken mee, passend bij jouw lichaam en bij jouw figuur.

Voor deelname aan deze workshop wordt een sari ter beschikking gesteld en hoef je geen eigen sari mee te nemen.

Duur van de workshop: 3 uur
Minimaal aantal personen: 2 (max 4 personen)
Locatie: n.o.t.k in Uithoorn of directe omgeving
Datum: n.o.t.k.

AANMELDEN

Heb je interesse? Meld je dan aan via de contactpagina. Bij voldoende deelname neem ik contact met je op om een datum en tijdstip te overleggen.

EXTRA:

Wil je voor een bepaalde gelegenheid in je eigen sari aangekleed worden? Dan ben je zeker ook welkom. Maak hiervoor een afspraak via mijn contactpagina! En ook begeleiding/advies voor het aanschaffen van een sari is mogelijk.=

workshop sari draperen